Berga

La JSC de Berga organitza un gran debat per parlar de la relació Catalunya-Espanya-Europa

L'acte comptarà amb la presència dels diputats al Parlament de Catalunya Montserrat Tura, Albert Rivera i Anna Simó

L'Agrupació de Berga de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) organitzarà aquest proper divendres, 14 de setembre, un gran debat per parlar de la relació de Catalunya amb Espanya i també amb Europa. Ho farà en una setmana marcada per la Diada Nacional de Catalunya i la manifestació independentista, convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que tindrà lloc als carrers de Barcelona.

"Nous horitzons per a Catalunya", així s'anomena la taula rodona que organitzen els i les joves socialistes de la ciutat i que comptarà amb la presència de la diputada del PSC i secretaria segona de la mesa del Parlament, Montserrat Tura; Anna Simó, diputada i portaveu d'ERC al Parlament i Albert Rivera, diputat i portaveu de C's també al Parlament. Cada un dels ponents exposarà durant 15-20 minuts la seva visió sobre l'actual model d'Estat i la relació de Catalunya amb Espanya i Europa. Al finalitzar les exposicions hi haurà un torn oberts de preguntes per part del públic assistent.

L'actual líder dels joves socialistes a la ciutat, Joan Fígols, ha destacat que "la demanda de debat nacional per part de la ciutadania és enorme i per aquest motiu hem volgut realitzar aquest projecte polític on tothom és ben rebut i tenen cabuda totes les ideologies". Fígols, en una roda de premsa aquest matí davant de l'Estàtua de Rafael Casanova, també ha volgut explicar que "és l'hora de perdre les pors i de debatre sense complexos".

L'acte, que serà obert a tothom, tindrà lloc a les 6 de la tarda a la sala d'actes del Pavelló de Suècia a Berga. Al finalitzar hi haurà un petit refrigeri i serà l'ocasió perquè els assistents que ho desitgin puguin parlar de forma distesa i entretinguda amb els convidats.

Altres activitats durant la setmana

L'organització juvenil a la ciutat durant la setmana també realitzarà altres activitats en relació al mateix tema. Entre elles es publicaran a les xarxes socials textos d'autors i polítics del llarg de la història que parlen de la relació Catalunya-Espanya (Pi i Margall, Valentí Almirall, Lluís Companys...) i el dissabte al matí es repartiran fulletons al Passeig de la Indústria. 

Galería d'imatges (1)

Etiquetes