Berga

La JSC de Berga escull Joan Fígols com a nou primer secretari

“Nous horitzons per a Catalunya” és el primer projecte de la nova etapa de l’organització juvenil a la ciutat

L'Agrupació de Berga de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) estrena nou primer secretari. Es tracta de Joan Fígols, de 19 anys i estudiant, que agafa el relleu de Jordi Pujals, que ha liderat el grup de joves durant els darrers dos anys. El canvi de primer secretari també va acompanyat d'un canvi en la composició de la resta de l'Executiva: Joan Josep Guillén repetirà com a secretari d’Organitzacio, Laura Villanueva s’estrenarà com a secretària de Formació, i Pujals continuarà a l’Executiva com a secretari de Política Municipal.

El nou primer secretari vol continuar "amb la bona feina feta fins al moment, ja que sense dubte s'ha aconseguit fer de la JSC un dels principals agents polítics juvenils de la ciutat, aconseguint un augment considerable del nombre d'afiliats tant a Berga com al conjunt del Berguedà". A l'hora de fer el balanç, Fígols destaca la promoció del debat polític entre els i les joves, amb l'organització de debats electorals juvenils, així com la lluita per la igualtat de gènere, amb celebració d'activitats amb motiu del Dia de la Dona d'enguany.

Pel que fa al futur, Fígols vol prioritzar "l'arribada del missatge socialista als i les joves de la nostra comarca" per tal de "potenciar la seva implicació en les línees de treball que es marquin". "En aquests moments ens toca organitzar la resistència i organitzar l'alternativa als atacs de la dreta que estem patint els joves del nostre país i que ens deixen sense present i futur", explica.

"Nous horitzons per a Catalunya"

Els i les joves socialistes de la ciutat començaran la nova etapa amb una campanya d'una setmana de durada, "Nous horitzons per a Catalunya" dedicada a explicar el seu projecte federal per a Catalunya, Espanya i Europa. La campanya se celebrarà setmana de l'11 de setembre.