Berga

La JSC de Berga crea la Plataforma Ciudadana per la tarifa integrada al Berguedà

Abel Garcia comparteix amb els joves socialistes la lluita per la igualtat d’oportunitats

Els i les joves socialistes de Berga han presentat aquest matí públicament la Plataforma Ciutadana per la tarifa integrada al Berguedà. Ho han fet juntament amb el candidat socialista de la comarca, Abel Garcia, davant de l’estació de busos de la ciutat. L’organització juvenil ha posat en marxa un bloc per Internet on s’hi pot trobar el manifest per adherir-se i donar suport a la plataforma.

El candidat Abel Garcia ha felicitat als joves per la iniciativa i ha mostrat la seva preocupació per la falta d’oportunitats que tenen en el territori i en la comarca. Garcia ha destacat que “des del Partit dels Socialistes de Catalunya continuarem treballant per tenir uns serveis públics de qualitat com pot ser el transport públic”.

El berguedà Jordi Pujals, primer secretari de la JSC de les Comarques Centrals, ha volgut explicar que la plataforma s’ha creat com a marca blanca per tal de que totes les sensibilitats polítiques de la comarca s’adhereixin i donin suport al manifest. Pujals ha afegit que “l’objectiu és clar: fer pinya per una justa reivindicació del territori”.

La plataforma es va donar conèixer divendres passat a través d’Internet i actualment el manifest ja ha rebut més de 100 adhesions. La voluntat de la formació juvenil és que continuï creixent a través de la xarxa i s’han mercat com a repte la convocatòria d’una assemblea per tal d’arribar acords i establir objectius a curt i a llarg termini.

Mobilitat sostenible i igualtat d’oportunitats

La joventut socialista de la ciutat de Berga també ha volgut denunciar el incompliment de la promesa electoral de CiU en les passades eleccions autonòmiques per incloure el Berguedà dins del Sistema de Tarifa Integrat i s’han mostrat en contra del sistema succedani que es va implementar l’estiu del 2011 ja que no resol el greuge comparatiu entre el berguedà i les comarques veïnes.

Pujals ha conclòs explicant que “aquesta crida no només s’ha fet amb la voluntat d’assolir un model de mobilitat més sostenible sinó també amb l’objectiu d’avençar en la igualtat d’oportunitats entre persones i territoris”.

XARXES SOCIALS DE LA PLATAFORMA CIUTADANA
Bloc: http://berguedaintegrat.wordpress.com
Twitter: http://www.twitter.com/bergaintegrat
Facebook: http://www.facebook.com/BerguedaIntegrat