Berga

Èxit del debat organitzat per la JSC de Berga

Unes 180 persones van apropar-se al Pavelló de Suècia

(Imatge de Ràdio Berga)

L'Agrupació de Berga de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC), va organitzar aquest passat divendres, 14 de setembre a la tarda, un debat al Pavelló de Suècia sobre la relació Catalunya-Espanya-Europa.

L'esdeveniment va comptar amb la presència de la Sra. Montserrat Tura, secretaria segona de la mesa del Parlament de Catalunya i diputada socialista; Sra. Anna Simó, diputada i portaveu d'ERC al Parlament i el Sr. Albert Rivera, diputat i portaveu de C's també al Parlament.

Els tres van disposar de 20 minuts per exposar la seva visió i posteriorment van respondre les preguntes que es van llençar des del públic. L'organització juvenil vol donar les gràcies al tres convidats per la seva presència i a tot el públic que es va apropar aquella tarda al Pavelló de Suècia.

El nou Primer Secretari de la JSC de Berga, Joan Fígols, ha assegurat que "aquest només és el principi d'una relació de debats oberts i plurals que volem dur a terme" i ha afegit que "aquest tipus d'actes sempre serveixen per obrir mires i ampliar horitzons".

Sopar amb Montserrat Tura

Posteriorment els joves socialistes van organitzar un sopar-tertúlia amb Montserrat Tura al restaurant La Cabana. L'àpat va comptar amb 40 persones de diverses edats i amb pensaments polítics diferents. Durant el sopar Tura va anar responent les preguntes dels assistents.

Enllaços

Galería d'imatges (8)

Vídeos relacionats (1)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)